Alle informatie op een rijtje

Veelgestelde vragen (FAQ)

Als je reageert op een opdracht die door Grafische Helden is geplaatst en je gaat deze opdracht uitvoeren na onze bemiddeling, dan is er sprake van een bemiddelingsfee (een vergoeding voor het regelen van een opdracht voor jou). De hoogte van deze fee is 10% (bij een opdracht met een waarde groter dan € 1000,-) of 15% (opdracht kleiner dan € 1000,-). Deze bemiddelingsfee wordt door Grafische Helden gefactureerd, na de officiële opdrachtbevestiging, aan de grafisch ontwerper. 

Als er een klant direct contact met je opneemt en je daar een opdracht uit haalt, ook al is de opdrachtgever op je pad gekomen via onze site, dan geldt er geen lead fee. Ook als de klant zelf een opdracht plaatst, en wij geen bemiddeling uitvoeren, geldt er geen lead fee. 

Je kan via deze link stapsgewijs je aanmelden bekijken en doorlopen: ‘Toeliching aanmelding’. Mocht je er niet uitkomen, bel of mail ons dan. Marieke@grafischehelden.nl of 085-400 0048.

Tijdens het aanmelden maak je eerst een account en profiel aan, vervolgens kom je bij een betaalscherm. Hier kan je je kortingscode invoeren en dan wordt de korting verrekend. 

Mocht je je abonnement willen beëindigen, dan kan je dat zelf doorgeven via ‘mijn account’. Ga naar ‘mijn abonnementen’, daar kan je je abonnement cancelen. Je abonnement wordt dan automatisch gestopt nadat je reeds afgesloten maand- of jaarabonnement eindigt. 

Je kan Grafische Helden uiteraard om hulp vragen, mail dan naar Marieke@grafischehelden.nl of bel met 085-400 0048.

.

Ja, je bent altijd zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van de opdracht. Een uitzondering is het uitvoeren een langdurig project/ interim opdracht, dan is het namelijk een gezamenlijke verantwoordelijkheid tussen de ontwerper die de opdracht uitvoert en Grafische Helden. 

Het kan tot maximaal 24 uur duren voordat je profiel online staat. We hebben voor de zekerheid een handmatige goedkeuring, zodat er bijvoorbeeld geen ‘fake’ profielen op de site komen te staan. 

Je kan je profiel 24/7 wijzigen en bewerken. Je kan dit zo vaak doen als je wil via ‘mijn account’. 

Nee, er is geen concurrentiebeding. Als je met persoon x wil samenwerken moet je dat lekker doen, hoe meer des te beter.