Omschrijving

Charis Stephanie is an Illustrator and graphic designer. She studied design at the Design Academy Eindhoven and that shows through all her work. She loves to help young creatives with their branding and identity, but also loves to make promotional work like flyers and posters. What really makes her happy is drawing, watching movies and chocolate.

Charis Stephanie is een illustrator en grafisch ontwerper. Ze heeft design aan de Design Academy Eindhoven gestudeerd en dat zie je terug in haar werk. Ze houdt ervan om jonge creatievelingen te helpen met hun branding en indentiteit, maar ze houdt ook van het maken van flyers en posters. Waar ze echt gelukkig van wordt is tekenen, films kijken en chocolade.

Eigenschappen
Contact opnemen
[contact-form-7 id="5"]
Werkt met
 • Photoshop, Illustrator, Indesign
 • Sabine
  19 november 2018 at 21:29

  Wat was het fijn om met je samen te werken Stephanie! Je hebt onze brief perfect weten te vertalen, instantly!, en je speed of response is niet te stoppen. Dankjewel dat je zo met ons meedacht in alle opzichten. Je passie, energie en creativiteit spatte door de mail en van ons beeldscherm. Succes met al je volgende toffe klussen die je zeker gaat krijgen. Van ons sowieso!

  Succes!
  Sabine

  Algemeen

  Communicatie

  Snelheid

 • Ise
  6 februari 2019 at 13:54

  Het was super om met Stephanie samen te werken aan een mooie prezi presentatie. Ze kon goed onze wensen vertalen naar beeld, was super flexibel en ze dacht op een goede creatieve manier mee. Het eindresultaat was ook helemaal naar wens! Dank voor de leuke samenwerking 🙂

  Algemeen

  Communicatie

  Snelheid

Add a review