fbpx
Omschrijving

Ik ben Ismael Akhadir, 27 jaar en geboren in Zuid-Beijerland. Ik heb mijn werkervaring voornamelijk opgedaan in horeca en de muziekbranche. In de beginfase van mijn loopbaan heb ik naast mijn opleiding autotechniek bijbaantjes gehad in de horeca. Ik merkte al snel dat ik daar meer op mijn plek was, daarom had ik ervoor gekozen om fulltime in de horeca te gaan werken. Daarbij kreeg ik de mogelijkheid om bij te klussen als DJ en later als producer.

Daar is mijn passie voor muziek en het creëren van content in beeld en geluid pas echt ontstaan. Uiteindelijk heb ik de stap gewaagd om mijn eigen label op te richten, genaamd Akhadir Recordings Amsterdam. De focus ligt voornamelijk op internationaal gebied, waarbij wij zowel mijn muziek als dat van andere onder ons gecontracteerde artiesten internationaal uitbrengen. Daarnaast organiseren evenementen in de techno en house scene, zoals ADE label nights en diverse clubavonden in Amsterdam.

In mijn werk ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor digital campain management en het organiseren en coördineren van de evenementen. Van daaruit is mijn liefde voor het creëren van content in de vorm van video en foto verder gegroeid en heb ik mij gespecialiseerd in het werken met programma’s als : Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro, HTML, CSS, Java en Cinema 4D. Ik ben gek op alles wat met social media te maken heeft en ik vind het een uitdaging om content te creëren, waarbij je zoveel mogelijk authentieke volgers kan krijgen waar interactie bij ontstaat om zo de doelgroep te vergroten.

Ik heb naast bovengenoemde activiteiten ook diverse samenwerkingen gedaan, zo ben ik onder andere spreker geweest bij ‘’Microsoft Tech Summit 2018’’ en heb ik content gecreëerd met Vibrate (Amerikaans muziekplatform/Blockchain).

Tot slot kan ik over mijzelf vertellen dat een ondernemend type ben en ik zie overal kansen en uitdagingen in, daardoor ben ik overal ingerold en heb ik mijn ervaring voornamelijk in de praktijk opgedaan. Ik ben erg gedreven en gepassioneerd in de opdrachten die ik uitvoer en ik heb veel

affiniteit met media en muziek. Ik ben leergierig en vind het leuk om mijn horizon te verbreden om mij verder te ontwikkelen.

Ik hoop u interesse in mij te hebben gewekt en ik zou mijzelf graag persoonlijk aan u willen voorstellen.

Tel: +31 (6) 30106140

Email: contact@aix1.nl

Web: ( http://aix1.nl )

Ismaël Akhadir

Bereikbaar
De hele dag bereikbaar vandaag
 • Maandag

  De hele dag bereikbaar

 • Dinsdag

  De hele dag bereikbaar

 • Woensdag

  De hele dag bereikbaar

 • Donderdag

  De hele dag bereikbaar

 • Vrijdag

  De hele dag bereikbaar

 • Zaterdag

  De hele dag bereikbaar

 • Zondag

  N.V.T.

 • 23 januari 2020 05:23 lokale tijd

Locatie
Werkt met
 • Photoshop, Illustrator, Indesign, After Effects, Premiere Pro, MS office, Mailchimp, Wordpress, CSS/HTML

Instagram Tijdlijn
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Bewegend werk
mood_bad
 • Nog geen reacties.
 • chat
  Een beoordeling toevoegen