fbpx
Omschrijving

Hoi! Ik ben Saar Koopman,

Geboren in Amsterdam in 1987 kwam ik al op jonge leeftijd in aanraking met creativiteit: mijn vader is (scenario) schrijver, animator, illustrator, schilder, muzikant en sound-designer en omdat hij vanuit huis werkte kreeg ik alles mee. Op de middelbare school (het Vossius Gymnasium) hadden tekenen en muziek dan ook mijn voorkeur boven scheikunde en Grieks. Tijdens en na mijn studie Graphic Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht merkte ik dat ik een brede interesse had. In de afgelopen jaren heb ik me daarom verder ontwikkeld in meerdere disciplines waaronder fotografie, film, animatie, muziek, sound-design en natuurlijk het grafisch ontwerpen zelf.

Juiste branding en daarbij passende grafische ontwerpen zijn essentieel voor een bedrijf. Mijn taak is om het concept wat er mogelijk al kan zijn, de esthetica en de functie van een ontwerp bij elkaar te brengen. Een goed ontwerp is visueel aantrekkelijk en communiceert.

Mijn doel is om mijn opdrachtgevers te enthousiasmeren en mijn werk aan te laten sluiten bij hun wensen. Input van de klant vind ik heel belangrijk zodat we vanaf hetzelfde punt vertrekken. Mocht de klant geen duidelijk beeld voor ogen hebben, dan zal ik mijn best doen om datgene te leveren wat de klant niet kon verwoorden.

Niet bereikbaar
Vandaag niet bereikbaar
 • Maandag

  De hele dag bereikbaar

 • Dinsdag

  De hele dag bereikbaar

 • Woensdag

  De hele dag bereikbaar

 • Donderdag

  De hele dag bereikbaar

 • Vrijdag

  De hele dag bereikbaar

 • Zaterdag

  Niet bereikbaar

 • Zondag

  Niet bereikbaar

 • 2 juli 2022 09:18 lokale tijd

Locatie
Werkt met
 • Photoshop, Illustrator, Indesign, After Effects, Premiere Pro, Wordpress

 • Jorrit Schaap
  2 juli 2019 bij 11:23

  Saar is een hardwerkende, enorm creatieve en betrokken designer. Ik heb over de afgelopen jaren al aan meerdere projecten met Saar gewerkt en ik ben altijd super tevreden met het resultaat!

  Algemeen

  Communicatie

  Snelheid

 • Camyre de Adelhart Toorop
  2 juli 2019 bij 13:45

  Saar heeft voor een nieuw te ontwikkelen onderwijsconcept het Logo ontworpen. Saar kenmerkt zich als een goede luisteraar die het idee en de visie van ons onderwijsconcept prachtig wist te vertalen in beeld.
  Bovendien is zij een goede gesprekspartner die ook eigen inbreng heeft en dat op een prettige manier weet te brengen. Zij weet wat goed is en zij weet wat er speelt..
  Ik ken Saar als een snelle, zorgvuldige, precieze, serieuze en zeer grappige en vrolijke ontwerper

  Algemeen

  Communicatie

  Snelheid

 • Florine
  2 juli 2019 bij 15:36

  Saar heeft mij versteld doen staan met haar gave om naar mijn wensen en (onsamenhangende) ideeen te luisteren, en de boodschap hiervan vervolgens spot-on in beeld vorm te geven. Niet alleen is ze ijzersterk in haar creativiteit, maar als persoon is ze ook betrouwbaar, zorgvuldig en een plezier om mee te werken.

  Algemeen

  Communicatie

  Snelheid

 • Sophie - Nescio Ensemble
  2 juli 2019 bij 21:17

  Saar heeft fantastische filmpjes van onze concerten gemaakt. Ze luistert goed en kan heel creatief meedenken, om precies te maken wat we nodig hadden. Ze reageert heel snel en goed op feedback en werkt snel en zelfstandig. We kijken uit naar een volgende samenwerking!

  Algemeen

  Communicatie

  Snelheid

chat
Een beoordeling toevoegen