Omschrijving

Ik kwam jullie vacature tegen via Creativeskills en vond ze zeer interessant!
Als startende ondernemer, ben ik opzoek naar leuke projecten en nieuwe klanten. Ik heb mijn droom werkelijkheid gemaakt en heb sinds vorige week mijn eigen Graphic Design bedrijf Souvenir d'Enfance.

Mijn middelbare schooljaren heb ik doorgebracht op de!Kunsthumaniora. Daar heb ik de opleiding Audiovisuele Vorming gevolgd. We kregen verschillende creatieve vakken waaronder fotografie en videografie. De interesse in fotografie is veranderd naar een passie en probeer ik nog steeds te onderhouden!

In Juli 2020 ben ik afgestudeerd van Media&Entertainment Business aan Thomas More Hogeschool. Hier is mijn passie voor grafisch ontwerp en de Adobe Creative Cloud programma’s begonnen. Na het behalen van dit diploma dacht ik, hier moet ik mee aan de slag. Sindsdien heb ik meerdere studentenjobs met de functie grafisch ontwerper gehad en heb ik, dankzij hier en daar wat zelfstandige producten, mijn portfolio al een mooie boost kunnen geven nog voor ik officieel starte als zelfstandige.

Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign kennen ondertussen geen geheimen meer voor mij. Ook Adobe Premiere Pro en Adobe XD zijn programma’s waar ik goed mee overweg kan. Aftereffects zit nog niet zo automatisch in mijn vingers, maar daar wil ik graag nog veel over leren!

Daarna heb ik ook nog een jaartje Interactive Multimedia Design gevolgd. Deze opleiding heb ik niet volledig afgemaakt, maar in dat jaar heb ik wel de nodige basis van webdesign mogen proeven. Een volledige website schrijven ligt jammer genoeg buiten mijn kunnen, maar dankzij de kennis die ik over HTML, CSS en Javascript heb verzameld is het geen enkel probleem om basis aanpassingen aan een website te maken.

Ik denk dat ik jullie team positief kan versterken omdat thuis ben in verschillende rollen. Fotografie is altijd een belangrijk deel geweest in mijn leven. In mijn portfolio staan een aantal recente projecten. Bij het maken van foto’s komt ook de nodige nabewerking kijken. Ik hou ervan om met foto’s te ‘spelen’ en ze dankzij de nodige touch-ups nog beter te maken.

Zoals ik hierboven al had vermeld, is grafisch ontwerp op dit moment mijn grootste passie. Ik probeer mezelf constant bij te scholen en verder te ontwikkelen.

Ik ben nog volop bezig aan mijn website, maar voor nu kan ik jullie doorverwijzen naar mijn Instagram of stuur me een berichtje en ik stuur mijn uitgebreid portfolio door.
Instagram: https://instagram.com/studiosouvenirdenfance

Vele groetjes

Silke van Bladel - Souvenir d'Enfance

Open
Open 24h today
 • Monday

  Open 24h

 • Tuesday

  Open 24h

 • Wednesday

  Open 24h

 • Thursday

  Open 24h

 • Friday

  Open 24h

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  Closed

 • 2 oktober 2023 10:32 local time

Werkt met
 • Photoshop, Illustrator, Indesign, After Effects, Premiere Pro, CSS/HTML
 • No comments yet.
 • Add a review