fbpx

Hoe werkt Grafische Helden?

 
Grafische Helden werkt regionaal en in samenwerking met UwRegioSupport. We ondersteunen het MKB in het uitvoeren van grafische projecten. Van logo tot advertentie, van infographic tot huisstijl. 
We werken met drie verschillende modellen:

 

 

1) Match tussen opdrachtgever en ontwerper met behulp van een adviseur van Grafische Helden.

Voor de opdrachtgever is dit gratis. Voor een project met een totale waarde die kleiner is dan € 1.000,- rekent Grafische Helden een bemiddelingsfee richting de ontwerper (opdrachtnemer) van 15% van de waarde van de opdracht. Voor een project met een totale waarde die groter is dan € 1.000,- rekent Grafische Helden een bemiddelingsfee van 10% van de waarde van de opdracht richting de ontwerper (opdrachtnemer)Grafische Helden stuurt een factuur naar opdrachtnemer nadat de opdracht officieel bevestigd is.  

2) Langdurige inzet op een project/ interim opdracht met bemiddeling van Grafische Helden. 

Grafische Helden doet een intake met de opdrachtgever om de wensen te achterhalen. Vervolgens stelt Grafische Helden 2 tot 3 kandidaten voor uit het netwerk. Als er een succesvolle match gemaakt is, dan verloopt de facturatie richting opdrachtgever via Grafische. De factuur bestaat uit het uurtarief van de ontwerper inclusief een toeslag van 10,- per uur voor Grafische Helden. In dit model stuurt de ontwerper een factuur aan Grafische Helden voor zijn/haar werkzaamheden met het vooraf besproken uurtarief. 

3) Zelfstandige match tussen opdrachtgever en ontwerper. 

Een opdrachtgever plaatst zelf een opdracht op onze website. Grafische Helden reageren per mail en de opdrachtgever kiest zelf met wie hij/zij wil samenwerken. Voor zowel de opdrachtgever als de ontwerper is deze optie gratis. 

 

Zelf op zoek naar een Grafische Held? Ga naar Ontdek Helden.