fbpx

Ben jij een zelfstandige grafisch ontwerper? Wil jij je netwerk uitbreiden en grafische projecten (met ons) uitvoeren? Via Grafische Helden kun je jezelf en je werk een extra podium geven en kom je in contact met opdrachtgevers. 

Plaats gratis je profiel en reageer direct op opdrachten. Ga naar abonnementen (klik hier). 

Ps. als jij via onze bemiddeling aan een opdracht komt dan werken we met een fee per opdracht van 10% (15% bij een opdracht met een waarde van minder dan € 1.000,-). De klant betaald de fee, wij sturen de factuur en jij stuurt een factuur aan ons. We werken verder niet met een concurrentiebeding en je mag uiteraard buiten de site om contact hebben met een (potentiële) opdrachtgever. En je kan alle abonnementen maandelijks opzeggen (behalve de jaarabonnementen).

Waarom onderdeel uit maken van GrafischeHelden.nl?

Kom met nieuwe opdrachtgevers in contact en scoor je volgende klus!

Vindbaarheid

Wij zorgen er voor dat wij goed gevonden worden online (en dat er veel traffic naar de website komt), en dat jij dus goed gevonden wordt. 

Zichtbaarheid

Op basis van stijl, type werk en/of regio maken potentiële opdrachtgevers kennis met je. Je hoeft dus bijvoorbeeld niet te stunten met prijzen, ons enige belang het laten zien van jouw werk.

Netwerk

Als Grafische Held krijg je toegang tot een besloten Linkedin netwerk om met vakgenoten kennis te delen en werk uit te wisselen. Vanuit Grafische Helden plaatsen we aanvragen voor opdrachten in deze groep.

Opdrachten

Als Grafische Held kan je onbeperkt reageren op opdrachten en vragen die worden geplaatst op de opdrachten-pagina. Je kan hier alleen op reageren als je een actief account hebt.

Gemak

Je vult eenmalig je profiel in en de rest gaat vanzelf, jij bepaalt wat je laat zien (portfolio) en welke (contact-) gegevens je deelt. Opdrachtgevers kunnen 24/7 zoeken en wanneer ze willen contact met je opnemen.

Geen gedoe

Je betaald een vast bedrag per maand, that's it. Het maakt dus niet uit hoeveel werk of (nieuwe) contacten je binnen haalt via ons.

Wanneer kan je onderdeel worden van GrafischeHelden.nl?

Grafische Helden is een netwerk van professionele en ondernemende grafisch ontwerpers. Kortom, je verdient (deels) je geld met ontwerpen, je hebt in ieder geval een portfolio om te laten zien en bent ondernemer.