Over Grafische Helden
De Grafische one-stop shop voor het MKB

Voor het MKB

Ondernemerschap, creativiteit én een professionele uitstraling zijn essentieel om als MKB’er succesvol te zijn. Een professionele organisatie kan niet zonder een goede uitstraling in alles wat ze communiceert, van een goed ontworpen logo en website tot en met fatsoenlijk opgemaakte mailings.

Grafische Helden ondersteunt MKB’ers met het vinden én uitvoeren van al hun grafische projecten. Van logo tot animatie, van infographic tot huisstijl. We maken de beste match tussen wat jij nodig hebt en de grafische held die daarbij past. Volledige ontzorging, 1 contactpersoon en toch een breed netwerk van grafisch ontwerpers. 

Liever alles zelf regelen? Dat kan. We bieden je ook een online overzicht waar je direct en kosteloos grafisch ontwerpers zoekt en vergelijkt op basis van stijl, regio en/of type klus. 

Grafische Helden is de grafische ‘one-stop shop’ waar je gemakkelijk projecten uitvoert met ondernemende grafisch ontwerpers.

 

Voor ondernemende grafisch ontwerpers

Grafische Helden helpt zelfstandig grafisch ontwerpers aan werk door ze te koppelen aan opdrachten van MKB’ers. Ook kunnen grafisch ontwerpers zichzelf en hun werk laten zien op de site om zo hun vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten.

Grafische Helden werkt samen met WeMakeContent en UwRegioSupport

 
Grafische Helden werkt sinds de zomer van 2019 nauw samen met WeMakeContent en UwRegioSupport. Door de krachten te bundelen kunnen we nog beter het MKB in Nederland ontzorgen. Dit doen we vanuit ieders expertise, maar uiteraard wel gebruik makend van elkaars netwerk, kennis en kunde. 

 

Meer weten over één van de organisaties? Ga naar www.wemakecontent.nl of www.uwregiosupport.nl

Contactgegevens

Mail naar Kevin@grafischehelden.nl.
Het formulier hiernaast invullen kan ook!
 
Wil je ons direct spreken? Bel: 085-400 0048.
[contact-form-7 id=”3054″ title=”Contactgevens”]